Posted by : Unknown Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα που έχει προκύψει με την δικογραφία των υποβρυχίων στη Βουλή.


«Η επίθεση κατά της δικαιοσύνης από την πλευρά του κ. Βενιζέλου είναι απαράδεκτη. Τα βάζει ο κ. Βενιζέλος με όλη την Ελληνική δικαιοσύνη, επειδή κατά τη γνώμη τους σε αυτή τη συγκυρία έπραξε εκείνο το οποίο όταν ο κ. Βενιζέλος βρισκόταν στην κυβέρνηση με τον κ. Παπανδρέου, κατηγορούσε ότι δεν έπραξε;», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος.

«Η δικαιοσύνη, δεν μπορούσε παρά να κάνει, αυτό το οποίο έκανε. Από τη στιγμή που ετέθη το ζήτημα της όποιας ευθύνης οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου, μέλους της κυβέρνησης, ο δικαστής οφείλει αμελλητί να στείλει την υπόθεση στη Βουλή», σχολίασε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε: «Η πρακτική που χρόνια τώρα ακολουθεί η δικαιοσύνη είναι αυτή. Η κ. Παπανδρέου έκανε καλά τη δουλειά της. Αν δεν το έκανε η κ. Παπανδρέου, τότε ευκόλως θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι κουκουλώνει την υπόθεση».

Πηγή: Real.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -