Posted by : Unknown Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014


Δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να κάνει ό,τι θέλει», είπε στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαριέτα Γιαννάκου με αφορμή τις ενστάσεις που έχουν εκφράσει υπουργοί μετά τον ανασχηματισμό σε σχέση με την ακολουθούμενη πολιτική.


Η κ. Γιαννάκου, η οποία το βράδυ της Πέμπτης βραβεύτηκε με το ανώτατο μετάλλιο τιμής του ΕΛΚ, το μετάλλιο Robert Schuman, με το οποίο έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως οι Zακ Nτελόρ, Xέλμουτ Kολ, Λέο Tίντεμανς, για τη συμβολή τους στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πρόσθεσε: «Οι υπουργοί αυτοί μπήκαν σε μία συγκεκριμένη κυβέρνηση που υποτίθεται είχε μία συγκεκριμένη γραμμή. Εκτός κι αν ο πρωθυπουργός βγει επίσημα και μας δηλώσει ότι δεν ισχύουν αυτά που υπήρχαν πριν. Τότε ναι να το καταλάβω, διαφορετικά δεν καταλαβαίνω την προσωποποίηση της πολιτικής και μάλιστα σε εποχή κρίσης».

Στην ερώτηση αν οι όποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται έχουν να κάνουν με το βλέμμα στις εκλογές η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. απάντησε: «Οσο και να πάει κανείς με το βλέμμα στις εκλογές δεν μπορεί να κερδίσει κάνοντας τέτοιους ελιγμούς. Οι τακτικισμοί δεν έχουν ωφελήσει ποτέ τη δημοκρατία ούτε ποτέ απέδωσαν αποτελέσματα για αυτούς που τα έκαναν. Ή υπάρχει μία κυβέρνηση με μία συγκεκριμένη γραμμή και έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή έχει αλλάξει το πρόγραμμά της και βγαίνει και το ανακοινώνει στο λαό ο επίσημος φορέας της και όχι ο κάθε υπουργός όπως του αρέσει».

Πηγή: Real.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -