Posted by : Unknown Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Με απλό και ξεκάθαρο τρόπο ο βουλευτής Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε στα όσα πλανώνται γύρω από το όνομα του Κώστα Καραμανλή, τα σενάρια για την προεδρία, τις αποστάσεις και τους Καραμανλικούς στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Πρωινό Ant-1.


Ο κύριος Παυλόπουλος ξεκίνησε την τοποθέτηση του ξεκαθαρίζοντας ο κύριος Καραμανλής δεν εκπροσωπείται από κανέναν και συνέχισε: Επειδή είπε ο κύριος Καρατζαφέρης για αποστάσεις Καραμανλή, δεν υπάρχουν αποστάσεις Καραμανλή. Ο κύριος Καραμανλής έχει μια διαφορετική αντίληψη σε σχέση με άλλους πρωθυπουργούς, πρώην πρωθυπουργούς που συνηθίζουν να βγαίνουν και να κάνουν παρεμβάσεις. Θεωρεί ότι  εξελέγει άλλος αρχηγός στην Νέα Δημοκρατία είναι πρωθυπουργός, έχει την νοοτροπία του θειού του που λέει πολιτική με συμβουλές δεν γίνετε, κάθεται λοιπόν στηρίζει την κυβέρνηση όπως εκείνος νομίζει ότι πρέπει να την στηρίξει πάντως αποστάσεις  δεν υπάρχουν είναι θέμα νοοτροπίας του.

Όσον αφορά τη συμμετοχή Καραμανλικών στην Κυβέρνηση ο κύριος Παυλόπουλος τόνισε: Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι γι το θέμα των Καραμανλικών που δεν μπήκαν στην κυβέρνηση, όλοι οι βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο Καραμανλικοί είμαστε. Και αυτοί που μπήκαν στην κυβέρνηση φίλοι του Κώστα Καραμανλή όπως είναι και φίλοι του κυρίου Σαμαρά, επομένως δεν  τίθεται θέμα καραμανλικών και μη είναι επιλογή του πρωθυπουργού αυτούς επέλεξε κάνει μια ανανέωση κατά τη γνώμη του, είναι το απόλυτο δικαιώμα του και βεβαίως όπως όλοι κρίνονται εξ΄ αυτού του αποτελέσματος.

Για το θέμα της προεδρίας ανέφερε: Όσον αφορά το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για το οποίο ελέχθη, θέλω να τονίσω κάτι: Εγώ καταλαβαίνω με τον τρόπο που το λέτε εσείς και τον τρόπο που το λένε άλλοι αλλά ο κύριος Καραμανλής με τον τρόπο του έχει αποδείξει ότι δεν είναι κάποιος ο οποίος ψάχνει για ρόλους, αυτό είναι γνωστό. Επομένως μη  τον αναμιγνύουν το όνομα του σε πράγματα τα οποία τονίζω που δεν του έχουν δημιουργήσει, ούτε έχει δώσει κάποιο δικαίωμα.

Βίντεο:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -