Posted by : Unknown Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, από τα εγκαίνια της έκθεσης «Ποσειδώνια»

Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι «σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη», επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» τη Δευτέρα στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016».

Τόνισε επίσης ότι η Ν.Δ. «διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο».

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου που έχει βάση του την Ελλάδα, συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομία της χώρας με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σημαντική συμμετοχή στο παραγόμενο εγχώριο προϊόν.

Τόνισε επιπλέον ότι η έκθεση «Ποσειδώνια» αποτελεί θεσμό διεθνούς κύρους και πιστοποιεί ότι η Ελλάδα, ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη, μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία.

ΠΗΓΗ: voria.gr




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -