Posted by : Unknown Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Στην 198η θέση των 225 κορυφαίων μελετητικών και αρχιτεκτονικών εταιρειών τεχνικών έργων του κόσμου, κατατάχθηκε η Salfo & Associates SA, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του ENR.

Η SALFO & Associates SA ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης, ανάπτυξης και μελετών τεχνικών έργων, με κύριο άξονα δραστηριοποίησης σε έργα συγκοινωνιακής υποδομής, μεταφορών, κτιριακά και λιμενικά.

Σήμερα απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους μηχανικούς, με ενεργή παρουσία σε 10 χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Ευρώπης, όπου είναι σύμβουλος μελετών και επίβλεψης κατασκευής σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα που υλοποιούνται στις περιοχές αυτές.

Ο Ιωάννης Φωτεινός, ο διευθύνων σύμβουλος της Salfo, δήλωσε: «Ο διεθνής μας προσανατολισμός, που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, ανταμείφθηκε και σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα καταφέραμε την εδραίωση της παρουσίας της εταιρείας μας στο εξωτερικό, με τη SALFO να αναγνωρίζεται σήμερα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.  Η εταιρία μας αποτελεί σαφέστατα ένα από τα σοβαρότερα παραδείγματα εξωστρέφειας του ελληνικού επιχειρείν.  Ευχόμαστε το παράδειγμα αυτό να ακολουθήσουν και άλλες ελληνικές εταιρείες στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας της επιχειρηματικότητας που είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο ζητούμενο για την οικονομία μας».

Σημειώνεται ότι η κατάταξη του ENR πραγματοποιήθηκε με βάση τα έσοδα των εταιρειών από υπηρεσίες μελετών τεχνικών έργων διεθνώς.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -