Posted by : Unknown Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλη Παπαδόπουλου, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Για το θέμα αυτό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, υπέβαλε  - για τρίτη φορά - την παραίτησή του στον πρωθυπουργό (οι προηγούμενες δύο δεν έγιναν αποδεκτές), επικαλούμενος κακοδιαχείριση και σοβαρές αδυναμίες στο χειρισμό του μεταναστευτικού -προσφυγικού ζητήματος.

Τον δρόμο είχε δείξει πρώτος ο Οδυσσέας Βουδούρης, με την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, καταγγέλοντας ατασθαλίες και υπερκοστολογήσεις στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών. Καταγγελίες οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλο, παραδεχόμενοι την ανεπάρκεια και την ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κρισιμότητα του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Επιλέγουν να εγκαταλείψουν το σκάφος της επικίνδυνης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λίγο πριν αυτό βουλιάξει.

Δεν θα επιτρέψουμε να βουλιάξουν και τη χώρα».

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -