Posted by : Unknown Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014


Μετά το ναυάγιο για συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ευχαριστεί από τη μια πλευρά και από την άλλη αφήνει αιχμές για την Κίνηση των 58.
 "Χαίρομαι πραγματικά γιατί η συσπείρωση της ευρύτατης δημοκρατικής, προοδευτικής Παράταξης προχωρά και αποδίδει καρπούς. Αποδίδει καρπούς στην Τοπική
Αυτοδιοίκηση, αποδίδει καρπούς σε σωματεία, επιμελητήρια, συλλόγους, στον Δικηγορικό Σύλλογο.

Αλλά και στο επίπεδο των Ευρωεκλογών και του εκλογικού σχήματος έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα. Έχουν συσπειρωθεί σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο όνομα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, κόμματα και κινήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους «58» ως ένα κίνημα και ρεύμα γνώμης, γιατί λειτούργησαν καταλυτικά, ενεργοποίησαν τις δυνάμεις που έχει η κοινωνία μας, δυνάμεις που θέλουν την συσπείρωση όλου αυτού του χώρου.

Φυσικά, ο ρόλος των «58» δεν είναι οργανωτικός, αλλά είναι κοντά μας πολιτικά, προγραμματικά, στη Συνδιάσκεψη που οργανώνουμε στις 8 και 9 Μαρτίου με τη συμμετοχή του Martin Schulz.

Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου -δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών- θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για να παίξει η μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική Παράταξη ένα καταλυτικό ρόλο. Και σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια, ο ρόλος όλων των κομμάτων και κινήσεων, αλλά και του κινήματος γνώμης των «58» είναι και θα είναι πολύ σημαντικός", σημειώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -