Posted by : Unknown Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014


Απεβίωσε σήμερα ο τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης κτυπημένος από καρκίνο. Ο Στέλιος Σταυρίδης είχε γεννηθεί στην Αθήνα με καταγωγή από την Σμύρνη.
Ήταν παντρεμένος με την Κεφαλονίτισσα Τζέλη Γασπαράτου και είχαν 3 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξη και την Χριστίνα.

Το 2006 τιμήθηκε με το Βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας.  Ήταν ιδρυτής του Ομίλου Ideales (Piscines Ideales, Ideales Spa, Ideales Resort, Ideales Constructions), που ξεχωρίζει για τον τρόπο άσκησης της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Η Piscines Ideales βραβεύθηκε κατ' επανάληψη σε Ελλάδα και Ευρώπη, για το εργασιακό της περιβάλλον : Για 3 συνεχόμενες χρονιές (2007, 2008, 2009) αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη εταιρεία για να εργάζεται κανείς (Best Workplace) στην Ελλάδα και μέσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, ενώ το 2009 κατέλαβε την 1η θέση πανευρωπαϊκά.


Την θλίψη του για την απώλεια του Στέλιου Σταυρίδη εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς

Την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ εξέφρασε με μήνυμά του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέροντας τα εξής:

«Άνθρωπος εμπνευσμένος και δημιουργικός διακρίθηκε για την προσφορά του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της εθνικής μας οικονομίας. Ανέλαβε με επιτυχία την Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνοντας αποτελεσματικά σημαντικές αποκρατικοποιήσεις. Ο Στέλιος Σταυρίδης τίμησε την παράταξή μας ως υποψήφιος βουλευτής και με τίμησε προσωπικά με την φιλία του», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Στέλιου Σταυρίδη.

Άνθρωπος εμπνευσμένος και δημιουργικός διακρίθηκε για την προσφορά του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της εθνικής μας οικονομίας.

Ανέλαβε με επιτυχία την Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνοντας αποτελεσματικά σημαντικές αποκρατικοποιήσεις. Ο Στέλιος Σταυρίδης τίμησε την Παράταξή μας ως υποψήφιος βουλευτής και με τίμησε προσωπικά με την φιλία του.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήριά μου».


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -