Posted by : Unknown Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014


Είτε δεν θέλουν να κυβερνήσουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ μόνοι τους, είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται, είτε χαθήκαμε εμείς αν κυβερνήσουν. Σε κάθε περίπτωση, κάτι καλό δεν πρόκειται να προκύψει. 

Σε χθεσινή εκδήλωση του tvxs, ο εκ των υπευθύνων του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε ευθέως... ότι «η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση» και στη συνέχεια υποστήριξε ότι θα πρέπει να αυξηθούν οι φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις!!! Κάπου εκεί ήταν και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ, ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε και τον Καστοριάδη. Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Σταθάκης: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στα 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μίγμα είναι δεδομένο: 40% φόροι φυσικών και νομικών προσώπων, 40% έμμεσοι, 20% εισφορές». 

Όλοι πια βλέπουμε πως, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκτά μια πρωτιά στις δημοσκοπήσεις και τείνει να ξεφύγει από τη ΝΔ, αμέσως βγαίνει κάποιο στέλεχος για να υποστηρίξει κάτι που αυτόματα ψαλιδίζει τη δημοσκοπική διαφορά. 

Οι κινήσεις αυτές δίνουν την εντύπωση και στον πλέον καλόπιστο, ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, προκειμένου από κοινού να διασωθεί το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. 

Ας σημειωθεί δε ότι, σήμερα στον Ρ/Σ reafm, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας κ. Σακελλαρίδης δήλωσε πως αν δεν περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο, τότε θα ψηφίσει οποιονδήποτε αντίπαλο του Κασιδιάρη, δηλαδή άνετα και τον υποψήφιο της ΝΔ!!! Άρα, η δικαιολογία της συγκυβέρνησης βρέθηκε ήδη. Είναι ο κίνδυνος της ΧΑ.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -