Posted by : Unknown Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014


Οι διπλές γαλάζιες υποψηφιότητες τόσο στη περιφέρεια Θεσσαλονίκη όσο και στο Δήμο Αθηναίων δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο σε Μαξίμου και Συγγρού, παρά τις δηλώσεις πως δεν θα υπάρξουν διαγραφές για τους "αντάρτες".

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρα έδειξαν μια ισοδυναμία για τους δύο υποψηφίους, αλλά δεν παύει όμως να υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρουν να μπουν στον δεύτερο γύρο αφού όλα δείχνουν πως οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έχουν διασπαστεί.

Και κάπου εδώ είναι που ακούγεται και πάλι το όνομα του Κώστα Καραμανλή. Τα πολιτικά πηγαδάκια κάνουν λόγο για παρέμβαση του, ώστε να συναιτήσει και να δημιουργήσει κλίμα ενότητας αφού όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού τόσο με τον Νικήτα Κακλαμάνη όσο και με τον Απόστολου Τζιτζικώστα. Δεν είναι κρυφό πως και οι δύο κατά το παρελθόν είχαν ενημερώσει  τον πρώην πρωθυπουργό για τις προθέσεις τους. Μάλιστα στους διαδρόμους της Βουλής, μετά την ανακοίνωση των δύο "γαλάζιων" υποψηφιοτήτων για το δήμο Αθηναίων, κυβερνητικό στέλεχος ακούστηκε να λέει "μόνο ένας Καραμανλής μπορεί να δώσει λύση". 

Πάντως, αν επιμείνουνε όπως όλα δείχνουν στις υποψηφιότητες τους είναι πολύ πιθανό, να ζητηθεί από τον Κώστα Καραμανλή να κάνει τον πυροσβέστη. Άλλωστε δεν θα είναι πρώτη φορά που ο πρώην πρωθυπουργός θα βάλει πλάτες στα δύσκολα για την παράταξη.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -