Posted by : Unknown Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σε δήλωση βόμβα προέβη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ο Υφυπουργός Μεταφορών

Σε δήλωση βόμβα προέβη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την τρόικα ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, ένα 24ωρο πριν από την επιστροφή των επικεφαλής της τριμερούς για τον τελικό γύρο αξιολόγησης της ελληνικής κυβέρνησης.

Ξεσπάθωσε ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατά της τρόικας, προδίδοντας τον εκνευρισμό των περισσότερων κυβερνητικών αξιωματούχων για τις ενίοτε παράλογες αξιώσεις των επικεφαλής των ελεγκτών, που μπλοκάρουν την επίτευξη μιας συνολικής συμφωνίας.

Ο κύριος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας “γωνιακό μαγαζάκι”, που δέχεται αιτήματα ιδιωτικών φορέων. ” Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό!

Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως”.

“Γωνιακό μαγαζάκι” χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ο κύριος Παπαδόπουλος και τα κατηγόρησε ότι “προσεγγίζονται” από ιδιωτικά συμφέροντα Ωστόσο, ο κύριος Παπαδόπουλος δε σταμάτησε εκεί.

Υποστήριξε ότι ” υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα”.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το χθεσινό Eurogroup, ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ απηύθυνε τελεσίγραφο προς την Αθήνα ότι η αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν μπορούν να παραμένουν στη χώρα μας επ αόριστον.

 Πηγή: newsit

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -