Posted by : Unknown Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΓΑΠ: Αυτός ο μέγας ολετήρας της Ελλάδος!  Αυτός ο πιστός οπαδός - και, ενδεχομένως, και συνεργάτης - της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος ονειρεύεται και δεν χάνει ευκαιρία, για να διαφημίζει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 


Αυτός, που, επίτηδες, με το έτσι θέλω, αυθαίρετα, παράνομα, προμελετημένα - όπως απεδείχθη, από τις δηλώσεις του Στρος Καν - και βάσει σχεδίου μας οδήγησε στο ΔΝΤ και στο ανθελληνικό και επαίσχυντο Μνημόνιο, παραδίδοντάς μας, αμαχητί και χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση, στους δανειστές μας, αφού, πρώτα, μας καθύβρισε, ως χώρα και ως λαό, και μας απαξίωσε διεθνώς.

Αυτός, που, όπως κατήγγειλε η κα Γεωργαντά, «μαγείρεψε» το έλλειμμα του 2009, ανεβάζοντάς το, από το 6-7%, που ήταν τον Οκτώβριο του 2009 (με προοπτική να ανέβει, μέχρι το τέλος του 2009, στο 11%), στο 15,7%, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, που θα μας οδηγούσαν, εκόντες – άκοντες, στο ΔΝΤ.

Αυτός, που δεν δίστασε, στην συνέχεια, να μας επιβαρύνει με νέο υπέρογκο δάνειο, το οποίο, σχεδόν, διπλασίασε το χρέος μας, με μόνη προοπτική, το ενδεχόμενο – όχι την βεβαιότητα –, ότι, μετά από 20 (!!!) χρόνια και αφού θα έχουμε ξεπουληθεί, απ’ άκρης σ’ άκρη, να φθάσει το χρέος μας στα επίπεδα, που το παρέλαβε, το 2009 (!!!).

Αυτός, που, ως ΥΠΕΞ, είχε δηλώσει, σε συνέντευξη, που είχε δώσει στον Καναδά, ότι είναι προτιμότερο να χάσει η Ελλάδα ένα κομμάτι της επικράτειάς της και να κοιμόμαστε ήσυχοι, παρά να μην μπορούμε να κοιμηθούμε με ηρεμία, φοβούμενοι, πως, ανά πάσα στιγμή, κάποιος από τους γείτονές μας, θα μας επιτεθεί, διεκδικώντας κάποιο κομμάτι μας (περί του εάν αληθεύει το συγκεκριμένο θέμα, είχε ερωτηθεί, το 2009, στο Ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών - από τον Γ. Καρατζαφέρη, αν θυμάμαι καλά -, αλλά προσπέρασε την ερώτηση, χωρίς, πάντως, να την διαψεύσει).

Αυτός, που, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατόρθωσε να διαλύσει μια χώρα, με λαμπρή και ένδοξη Ιστορία χιλιετιών και να την οδηγήσει στην υποτέλεια, στο πλήρες και, αντί πινακίου φακής, ξεπούλημά της και, ασφαλώς, στην διαγραφή της από τον χάρτη (που, είναι φανερό, πως θα ακολουθήσει) και να υποδουλώσει, να δουλοποιήσει και να εξαθλιώσει έναν περήφανο λαό, που το μόνο λάθος του ήταν, ότι πίστεψε στα ψέματα και στην κοροϊδία του και εμπιστεύθηκε, στα χέρια του, τις τύχες της Πατρίδας, τις δικές του και των παιδιών του.

Αυτός, που έχει, ήδη, καταγραφεί στην Ιστορία, ως ο χειρότερος και ο πλέον επικίνδυνος και ανθέλληνας, από συστάσεως του Ελλ. Κράτους, ΄Ελληνας πρωθυπουργός.

Αυτός, λοιπόν, ο καταστροφέας, που, επί τόσον καιρό, κυκλοφορεί ελεύθερος, παραμένοντας ατιμώρητος, για τα ανομήματά του, και στο απυρόβλητο, έχει το θράσος και την αναίδεια να κατηγορεί τον Κ. Καραμανλή και τις κυβερνήσεις του, ως την αιτία, που μας οδήγησε στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια…... 

Κατηγορεί τον Κ. Καραμανλή και τις κυβερνήσεις του, επειδή αναγκάσθηκαν να συνεχίσουν να λαμβάνουν δάνεια, προκειμένου να εξοφλούν τα δάνεια, τους τόκους και τις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, που είχαν δημιουργήσει οι, κατά καιρούς, κυβερνήσεις του Πασοκ! Ποιόν, τον Κ. Καραμανλή, που έχει, εμπράκτως και επανειλημμένως, αποδείξει την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και, βεβαίως, την φιλοπατρία του! Όχι, κ. Γ. Παπανδρέου, δεν είναι ο Κ. Καραμανλής και οι κυβερνήσεις του, που ευθύνονται, για την σημερινή μας κατάντια! 

Την αποκλειστική ευθύνη, για την δραματική κατάσταση, που βιώνουμε, εδώ και 4-5 χρόνια, την φέρουν οι, κατά καιρούς, κυβερνήσεις του Πασοκ, με εσάς να αποτελείτε το ….κερασάκι στην τούρτα, καθώς και οι μετέπειτα συγκυβερνήσεις, της σημερινής συμπεριλαμβανομένης… Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν σας ενοχλεί και η αλήθεια αυτή εξάγεται, κατ’ άμεσο τρόπο, αρκεί να εξετασθούν, σφαιρικά, με αντικειμενικότητα και με ανοικτό μυαλό, όλα τα σχετικά γεγονότα. 

Είναι, βεβαίως, γνωστή και πάγια η τακτική του ΓΑΠ να προσπαθεί να απεκδύεται των τεραστίων ευθυνών του και να τις επιρρίπτει στις πλάτες των πολιτικών του αντιπάλων και, ιδίως, του Κ. Καραμανλή, του οποίου, όπως φαίνεται, φοβάται, ακόμη και το …όνομα. 

Το χειρότερο, όμως, είναι, πως, ο ολετήρας αυτός, αντί να κάνει την αυτοκριτική του και, τουλάχιστον, να σιωπήσει και να παραμείνει στο περιθώριο, προβαίνει σε δηλώσεις, από τις οποίες αποδεικνύεται, περιτράνως, πως, παρά την καταστροφή, που έχει επιφέρει στην Ελλάδα και στον Ελλ. Λαό, αυτός παραμένει αμετανόητος! 

Και όσο ο Α. Σαμαράς θα «ξεχνά» την σύσταση της μόνης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που θα εξετάσει τον τρόπο, με τον οποίον οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο και όσο θα επιτρέπει, στον ΓΑΠ, να κυκλοφορεί ελεύθερος, ατιμώρητος και στο απυρόβλητο, τόσο αυτός θα αποθρασύνεται, θα ψεύδεται και θα προσπαθεί να παρουσιάσει τα γεγονότα, όχι, όπως, πράγματι, έγιναν, αλλά, όπως τον συμφέρει, προκειμένου να «βγει λάδι»….. Ας γνωρίζουν, όμως, όλοι, πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και, ήδη, ο πρώτος χρόνος έχει περάσει, εδώ και καιρό…..

Γράφει η Ειρήνη Γαλαντή

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -