Posted by : Unknown Τρίτη 31 Μαΐου 2016


Όλους εσάς του ΝΑΙ σας προτείνω να κρυφτείτε… ο Κυρίτσης σας ψάχνει ήδη!

Ακούγοντας τις δηλώσεις  Κυρίτση, αρχικά, μου ήρθε στο μυαλό το πολύ απλό περί της ιδεοληψίας της παρέας ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εύλογο άνθρωποι που έπαιζαν επί χρόνια με ένα 3,5%, διαδήλωναν και κατέστρεφαν ως ένδειξη αντίστασης στο κεφάλαιο, να βγάζουν τα απωθημένα τους τώρα που τους δόθηκε εξουσία. Είναι μία κυβέρνηση του ΦΘΟΝΟΥ!

Εντούτοις, στη συνέχεια το ανήγαγα στο ΛΟΓΟ, τη λογική.  Προφανώς, ο Κυρίτσης θέλει να αφαιμάξει μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και στην ουσία να φορολογήσει μόνο αυτή. Κάτι τέτοιο πέρα από αντιδημοκρατικό και άδικο, είναι λίαν αφυές, καθώς θεωρεί πως οι φόροι στο 38,6% όσων ψήφισαν στο δημοψήφισμα είναι μεγαλύτερη πηγή εσόδων από τους φόρους στο 100%.

Βέβαια, ομολογώ πως με χαροποίησε κάπως η δήλωσή του. Ας μην ξεχνάμε ότι πρώτος και καλύτερος  υπέρ του ΝΑΙ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, κι ας φώναζε ΟΧΙ στην αρχή ( ήταν άσσος στο μανίκι για τη διαπραγμάτευση… ναι αυτή τη σκληρή!). Οπότε να υποθέσω πως περιμένει φορολογική λαίλαπα τον Τσίπρα σταλμένη από το τον εχθρό της μεσαίας τάξης, τον Κυρίτση.

 Τέτοιες εκδηλώσεις μίσους και παραλογισμού κατατρώγουν σταδιακά το συνδετικό αρμό της κοινωνίας και βυσσοδομούν εναντίον της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, oι οποίες, όμως, θα εκδικηθούν. Θέλει, φανερά ο Κυρίτσης να διχάσει το λαό και να ξυπνήσει αισθήματα εμφυλίου, και φυσικά όταν επικρατεί αυτό το αίσθημα πολύ εύκολα μπορεί να ανάψει η θρυαλλίδα για κάτι φρικτό. Είναι αυτό που λέει και ο Τσακαλώτος, Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΙΣΟΣ!

Όταν, όμως, απουσιάζει ο ΛΟΓΟΣ επέρχεται η σύγχυσις! Διχόνοια και δυσκολία συνεννόησης επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.  Ο Μάρδας αποδοκίμασε τις δηλώσεις Κυρίτση, η Μπουμπουλίνα-Βαγενά ετοιμάζεται για επανάσταση για απελευθέρωση και ύστερα μιλούν για ακερμάτιστη και αρραγή ενότητα. Το μόνο που τους ενώνει είναι ο πόθος της καρέκλας. Ό,τι κι αν έρθει προς ψήφιση, όσες σελίδες κι αν είναι, είτε το διαβάσουν είτε όχι, η απάντηση είναι γνωστή, ΝΑΙ.

Έχουν αλυσοδεθεί στην καρέκλα, η οποία, όμως, τους έχει οδηγήσει στο έσχατο όριο της ηθικής κατάπτωσης. Έχουν απολέσει το πολιτικό τους κύρος ( αν είχαν ποτέ) σε τέτοιο βαθμό που ψηφίζουν το σύνηθες ΝΑΙ κρυμμένοι πίσω από τις κολώνες της Βουλής ( βλέπε Μιχελογιαννάκη) και σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουν τα φρονήματά τους!

Γι’αυτό είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι τα ανδράποδα του Τσίπρα και της ιδεοληψίας τους!


Χρήστος Ωραιόπουλος

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -