Posted by : Unknown Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί τη Μεγάλη Βρετανία την 24η Ιουνίου, μία ημέρα μετά το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στην χώρα για την παραμονή ή την αποχώρησή της από την Ε.Ε., προκειμένου να εγκαινιάσει γήπεδο γκολφ στην Σκωτία.

«(Αυτός ο χώρος) μου ανήκει και είμαι πολύ υπερήφανος. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στην τελετή των εγκαινίων», ανέφερε ο δισεκατομμυριούχος σε δελτίο Τύπου το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία Trump Turnburry, η οποία εδρεύει στη δυτική Γλασκόβη.

«Θα ταξιδέψω εκεί την 24η Ιουνίου. Θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή κατά την οποία θα κόψουμε την κορδέλα», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λίζα Μακγκί, εκπρόσωπος Τύπου του χώρου του γκολφ.

Η άφιξη του μεγιστάνα από τη Νέα Υόρκη, ιδιοκτήτη πολλών άλλων γηπέδων γκολφ στη Μ. Βρετανία, θα συμπέσει με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του Brexit, που αναμένεται να γίνει την 24η Ιουνίου το πρωί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι είναι υποστηρικτής της αποχώρησης της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε., σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News τον περασμένο μήνα, υπογραμμίζοντας όμως ότι εναπόκειται στους Βρετανούς να αποφασίσουν.

Εκπρόσωπος Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ είπε στο βρετανικό πρακτορείο Press Association ότι ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον «δεν προβλέπει» να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε τον Ιούλιο του 2015 τη Μ. Βρετανία στο πλαίσιο τουρνουά που διοργανώθηκε σε ένα από τα γήπεδα γκολφ στη Σκωτία.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -