Posted by : Unknown Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

«Η χώρα χρειάζεται μια νέα εθνική επενδυτική στρατηγική, μία νέα λογική που δεν θα εξαντλείται σε ξεπερασμένα μοντέλα ανάπτυξης όπως αυτά που παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός», τονίζει στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά μόνο προσαρμογή στην πραγματικότητα και ρεαλισμός.

Σε ό,τι αφορά στον εκλογικό νόμο, υποστηρίζει ότι στόχος της κυβέρνησης δεν ήταν ένας αναλογικότερος εκλογικός νόμος, ούτε η απλή και «άδολη» αναλογική, αλλά «η δόλια προσπάθεια ελέγχου της εξουσίας». «Στόχος της κυβέρνησης ήταν να προσαρμόσει τον εκλογικό νόμο στις στενές κομματικές της επιδιώξεις. Να προκαλέσει αναχώματα στην επιστροφή άλλων πολιτικών δυνάμεων στην εξουσία και να δημιουργήσει συνθήκες ακυβερνησίας. Ο πολιτικός κυνισμός σε όλο του το μεγαλείο», αναφέρει και σημειώνει πως η κυβέρνηση υπέστη μια σημαντική κοινοβουλευτική ήττα.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -