Posted by : Unknown Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2015, πανηγύριζε την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές και την ανάδειξη της Αριστεράς στην εξουσία. Ένα σύνθημα κυριαρχεί έκτοτε. Ποιο είναι αυτό; Το γνωστό σλόγκαν ‘’Πρώτη Φορά Αριστερά’’. Η ‘’Πρώτη Φορά Αριστερά’’, υποσχέθηκε στους έλληνες πολίτες την αντιμετώπιση της φτώχειας, την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των ίδιων και του κεφαλαίου. Υποσχέθηκε το σκίσιμο του μνημονίου και ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έταξαν στον ελληνικό λαό πως η Ελλάδα θα αλλάξει και θα μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.
 
Ερχόμαστε στο σήμερα. Σε όλο αυτό το μακρύ χρονικό διάστημα (Ιανουάριος 2015 – Δεκέμβριος 2016 – και κοντά στον Ιανουάριο του 2017), καταπολεμήθηκε η διαφθορά; Αντιμετωπίστηκε η φτώχεια; Βοηθήθηκε η μεσαία τάξη; Συγκρούστηκαν με τους πλούσιους; ΟΧΙ.

Φημολογείται έντονα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπροσωπεί πλέον την ιδεολογία της Αριστεράς. Αυτή η φήμη διεκπεραιώθηκε, από την Άκρα Αριστερά. Η αλήθεια όμως είναι, πως όλα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ωμή πραγματικότητα.  Δηλαδή, τίποτα από όσα λέει η αριστερά δεν συμβαδίζουν με την αληθινή πραγματικότητα. Είναι καθαρά ουτοπικά. Τα προεκλογικά λόγια του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα, θύμισαν Γιώργο Παπανδρέου με το ρητό «λεφτά υπάρχουν», κάπως έτσι ήταν όλα όσα υποσχέθηκε. Το σημερινό αποτέλεσμα; Η υπερφορολόγηση των πάντων. Έφτασε η στιγμή, που ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι σημαίνει Αριστερά.

Φυσικά, όμως επειδή η κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος και για ακόμη μία φορά οδηγούν τη χώρα κοντά στις εκλογές, ξεκίνησαν τα δωράκια. Εκεί, που ήταν αμφισβητούμενο το αν θα πληρωθούν οι συντάξεις, τώρα ακόμη και οι προσωρινοί συνταξιούχοι θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων. Από πού θα αντλήσει όμως αυτό το χρηματικό ποσό; Το συγκεκριμένο ερώτημα δεν έχει απαντηθεί.

Σήμερα, το μόνο που απομένει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η προώθηση της αριστερής ιδεολογίας και νοοτροπίας. Τα κλασσικά παραδείγματα, είναι ο κ. Φίλης και πρόσφατα αποκαλύφτηκε και ο κ. Παρασκευόπουλος. Ο δεύτερος, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, υπερέβει σκανδαλωδώς πλέον τα εσκαμμένα. Δήλωσε, πως θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει ο διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας. Στη συνέχεια, για να καλύψει τα λόγια του δήλωσε «Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικό-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική». Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Παρασκευόπουλος αποτελούσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, βρίσκονταν και βρίσκεται στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας. Οι δηλώσεις όμως, δεν σταμάτησαν εδώ. Συνεχίστηκαν, καθώς ο πρώην Υπουργός τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της Αστυνομίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, λέγοντας πως «αν ήταν σκληρότερη θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια».

Έπειτα, από αυτές τις προσβλητικές δηλώσεις, αναρωτιέμαι… Αυτές τις τοποθετήσεις τις εκπροσωπούν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα σε αυτούς ο κ. Πρωθυπουργός; Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου είναι προσβλητικές για τη χώρα, γιατί προσβάλουν την ιστορία της και την ιστορική σημασία της.

Το συμπέρασμα είναι, ότι η ανοχή σε πράξεις βίας συνεχίζονται. Το χειρότερο όμως είναι πως μέσα από την τοποθέτηση του πρώην Υπουργού δίνεται το έναυσμα στους «εχθρούς» της χώρας να συνεχίζουν να τη χτυπούν, γιατί πολύ σωστά θεωρούν πως οι ίδιοι οι διακυβερνώντες της, δεν τη σέβονται. Η Ελληνική Σημαία έχει στην πλάτη της μία μακρά μεγάλη ιστορία. Εκπροσωπεί και μας θυμίζει όλα τα θύματα, που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι και η Ελληνική Σημαία να κυματίζει στον γαλανό ουρανό. Τέτοιοι είδους δηλώσεις, αποτελούν ντροπή για τη χώρα και πληγώνουν περισσότερο την Ελλάδα μας.

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούν;  

Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς φτάνει στο τέλος της! 

Κωνσταντίνος Παντελάτος
Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -