Posted by : Unknown Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

«Βέλη» κατά του Μπιλ Κλίντον εκτόξευσε μέσω Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας αναφορές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος αμφισβήτησε την ευφυΐα του νικητή των προεδρικών εκλογών.

Ερωτηθείς προ δέκα ημερών σε συζήτηση σε μια μικρή βιβλιοθήκη σχετικά με την ευφυία του πολιτικού ο οποίος κέρδισε τη σύζυγό του στις προεδρικές εκλογές, ο κ. Κλίντον απάντησε: «Δεν ξέρει και πολλά. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρει, είναι πώς να κάνει να τον ψηφίσουν οι λευκοί εξοργισμένοι άνδρες».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε ότι ο κ. Τραμπ του τηλεφώνησε μετά την επικράτησή του επί της Χίλαρι Κλίντον την 8η Νοεμβρίου και ότι τον εξέπληξε ο εγκάρδιος τόνος του νικητή της αναμέτρησης έπειτα από μια εξαιρετικά πικρή εκστρατεία.

Οι δηλώσεις του κ. Κλίντον είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τραμπ.

 «Ο Μπιλ Κλίντον είπε ότι του τηλεφώνησα μετά τις εκλογές. Ψευδές, εκείνος μου τηλεφώνησε (για μου δώσει πολύ φιλικά συγχαρητήρια). Δεν “ξέρει και πολλά”...», έγραψε ο κ. Τραμπ και πρόσθεσε.

«Ειδικά το πώς να κάνει τον κόσμο, παρά τον απεριόριστο προϋπολογισμό (σ.σ. της εκστρατείας της συζύγου του) να πάει να ψηφίσει στις Πολιτείες - κλειδιά (και όχι μόνο). Επικεντρώθηκαν στις λάθος Πολιτείες».

Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον αναγνώρισε τελικά ότι ήταν πράγματι εκείνος που τηλεφώνησε στον κ. Τραμπ.

«Ιδού ένα πράγμα στο οποίο ο Τραμπ και εγώ μπορούμε να συμφωνήσουμε. Του τηλεφώνησα μετά τις εκλογές», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Archive

Πρωτοσέλιδα

Καιρός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

- Copyright © Κεντροδεξιός -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -